Inschrijvingsavond kamp Opoeteren

2020-07-05

Beste ouders

Het is bijna zomer en de zomer roept kamp! Onze Chiro-kids moeten natuurlijk ingeschreven worden en door de laatste versoepelingen inzake corona-maatregelen heeft de leiding beslist om de inschrijvingsavond op❗️zondagavond 5 juli 2020❗️ fysiek te laten doorgaan op het terrein (zoals gewoonlijk). Om de anderhalve meter afstand te kunnen bewaren, zullen wij een moment inplannen van❗️18u tot 20u❗️.

Nog wat extra informatie over de kostprijs van het kamp en de betalingsmethoden. Een kamp voor de ribbel en speelclub, van 2 augustus tot 6 augustus, bedraagt 85 euro. Het kamp voor de rakwi t.e.m. aspi, van 2 augustus tot 10 augustus, komt op 140 euro. Vanaf het tweede kind is er een korting van 10 euro op de totale som!

We zullen geen cash geld aanvaarden. U kan de kostprijs van het kamp overschrijven op BE23 4489 8061 1191 met als vermelding "kamp Opoeteren + naam kind" of u kan op de avond zelf elektronisch betalen via de Bancontact- of Payconiq-app.

Mocht u niet kunnen aanwezig zijn op de inschrijvingsavond, kunt u dat laten weten aan de leiding van uw kind, zodat de nodige informatie per mail kan worden doorgestuurd.

Vele groetjes
De leidingsploeg

×
×
×