Alle info die je wil weten kan je hier vinden:

Wie, Waar, Wanneer is het chiro?

De vragen die je je natuurlijk als eerste stelt...

Een uniform?

Hoe zit het nu juist met het uniform?

Jaarthema

Elk jaar staat een bepaald thema centraal: het jaarthema. Dit jaar bestaat de chiro 75 jaar. Het jaarthema staat dan ook geheel in het teken van dit 75 jarig bestaan!

't Iedereentje

Alle info handig gebundeld in een boekje? 't Iedereentje is ons 3 maandelijks chirotijdschrift dat elk lid krijgt. Alle nummers van dit chirojaar en vorige chirojaren kan je op de site vinden.

Het Kamp

Elk jaar gaan we op kamp... Voor de kleinsten een grote stap. Wat doen we daar nu eigenlijk?

Chiro?

We zijn natuurlijk niet de enige chiro in Vlaanderen. Hoe zit het met andere chiro's?

VB... Watte?

Om maar één van de afkortingen te gebruiken die we rond de oren krijgen geslingerd... Volwassen begeleid(st)er.

Oudercommité

Naast een VB beschikken we ook nog over ouders van de kinderen die ons helpen: het oudercommité. Wie zijn ze?

Fiscaal

Spijtig genoeg moeten wij om onze werking te kunnen geven wat geld vragen. Inschrijvingsgeld, om op kamp te gaan,... Maar, veel van dat geld kan je terugvorderen. Er zijn tal van fiscale middelen om je te helpen.

Vrijwilligersstatuut

Aangezien we als leiding allemaal vrijwilligers zijn, zijn we verplicht volgende informatie omtrent het vrijwilligersstatuut openbaar te maken naar de ouders, buitenwereld toe.

22 oktober 2017