Wie?

Bij ons is iedereen van 6 t.e.m.18 jaar welkom! Naar gelang je leeftijd/leerjaar word je onderverdeeld in één van de 6 afdelingen !

• Ribbels : 1ste - 2de leerjaar (6-8 jaar)
  • Speelclub : 3de - 4de leerjaar (8-10 jaar)
  • Rakwi : 5de - 6de leerjaar (10-12 jaar)
  • Tito: 1ste - 2de middelbaar (12-14 jaar)
  • Keti: 3de - 4de middelbaar (14-16 jaar)
  • Aspi : 5de - 6de middelbaar (16-18 jaar)

Waar?

Grotere kaart weergeven

Zin om eens een kijkje te komen nemen bij ons? Maar, je weet niet waar je ons kan vinden? Geen nood! Hier vind je ons adres en een link naar het lokale stratenplan! Op deze manier vind je ons zeker terug op ons plekje achter de kerk van Overschelde!

Chiro Overschelde
Liefkenshoek 24
9230 Wetteren-Overschelde

Wanneer?

Op zondagnamiddag van:

14u tot 17u voor de ribbels, speelclubbers en rakwis
14u tot 17u30 voor de titos en ketis
14u tot 18u voor de aspis
Soms is er eens een zondag geen Chiro ( bv. omdat de leiding examens heeft). Mocht dit het geval zijn, dan laten wij je zo snel mogelijk wat weten.

Inschrijven: hoe?

Na drie chiro-namiddagen is het je wel duidelijk geworden: Chiro is echt wat voor jou, en je wil graag lid worden. Dat kan! Inschrijven bij Chiro Overschelde is heel eenvoudig!
Aan het begin van het Chiro-jaar komt de leiding van jouw afdeling eens langs bij je thuis om je in te schrijven. Op die manier leer je de leiding beter kennen en kan er, indien nodig, informatie uitgewisseld worden tussen de ouders en de leiding.
Ook wordt er dan een inschrijvingsformulier via een account op onze website ingevuld.
Het inschrijvingsgeld bedraagt €30 per werkjaar (september t.e.m. juni). Daarmee wordt de verzekering betaald. Het overige geld gebruiken we voor de aankoop van materialen, uitstappen,...

Drank- en koekenkaart

Om 16 u is het tijd om eventjes uit te rusten. Wij hebben dan een lekker vieruurtje voor je klaarliggen (drankje + koek). Omdat we ook gezond willen zijn is er maandelijks ook één keer een stuk fruit!

Bij Chiro Overschelde werken we met het systeem van een drank-en koekenkaart. In het begin van het Chirojaar betaalt iedereen 10 euro voor een kaart met 10 vakjes erop. Voor iedere zondag dat je naar de Chiro komt, en dus een vieruurtje krijgt, wordt er één vakje op je kaart aangeduid. Wanneer je kaart na 10 Chironamiddagen vol is, krijgen jullie een mailtje of een briefje mee naar huis. Je brengt de volgende week dan weer 10 euro mee. Na 2 betaalde kaarten moet je geen nieuwe kaart meer kopen!

Rekeningnummer

Indien je het lidgeld wil storten, of het weekendje van uw zoon/dochter wil betalen, is het ook altijd mogelijk dit te storten op ons rekeningnummer: BE23 4489 8061 1191

Vergeet zeker niet de naam en achternaam van uw zoon/dochter + lidgeld (geld weekend) te vermelden!

27 augustus 2017