Hoe ging het er vroeger aan toe?

Geschiedenis       

Chiro Overschelde? Wanneer is dat precies ontstaan? Was er vroeger geen meisjeschiro en een jongenschiro? Is dat dezelfde chiro die er nu is? U kan het allemaal vinden op de geschiedenispagina

Leidingsploegen       

Jaar na jaar staan enthousiaste leiding klaar om de jongeren een onvergetelijk jaar te bezorgen. Wie was er ook alweer leiding in het jaar 1987 bij de jongste groep? Een volledige oplijsting!                        

Wij rekenen ook op u!      

U komt toevallig terecht op deze site? U bent trouwe bezoeker al van sinds de site het eerste daglicht zag? Of misschien bent u een oud-leidster of oud-leider! Dan kan u ons zeker helpen met meer geschiedenis vanonder het stof te halen. Wij zijn meer dan bereid om naar u te luisteren en de leuke herinneringen samen met u terug te beleven. Indien u ons wil helpen kan u ons altijd contacteren op geschiedenis@chiro-overschelde.be of bellen naar 0485 75 95 23.    

Wij willen alvast al enkele oud-leiding bedanken voor hun bijdrage: Katrien De Wiest, An Buytaert, Katrien Marius, Johan Pauwels, Arnoud Verdonck en Wouter De Smet hebben al in hun geheugen gegraven op zoek naar de leukste en soms minder leuke herinneringen.

Inloggen doe je hier
Naam:
Wachtwoord:
Nog geen account?

Registreer Nu!

Kalender
Stemmen!

Naar welk evenement kijk je dit jaar uit?

  1. Christus Koning
  2. Barcode: 10 jarig bestaan!
  3. Olé Pistolé
  4. BBQ
Chiro nationaal iconDe Banier icon2minds icon