Achter elk chirolid staat een ouderpaar. Een papa en een mama die hun kind, kinderen inschreven in de chiro. Dit, omdat ze ooit zelf in de chiro zaten en er enorm veel deugd aan beleefd hebben, of omdat ze het belangrijk vinden dat hun kinderen in hun vrije tijd positief leren spelen en omgaan met andere kinderen, omdat ze er heel wat sociale vaardigheden meekrijgen, en noem maar op. Feit is dat heel wat ouders hun vertrouwen geven aan een groep leiders en leidsters waarin ze geloven. En dat is mooi. Geloven dat jongeren heel wat kunnen betekenen voor elkaar.

Een jeugdbeweging heeft zijn ouders ook nodig: om hen te bemoedigen, om hen te steunen, Het is des te motiverender voor de leiding te weten dat de ouders van de kinderen die aan jou zijn toevertrouwd, achter je staan. Ouders die mee supporteren voor de jeugdbeweging van hun kind geven aan dat de chiro belangrijk is voor hun zoon of dochter.

Sinds kort is er in de chiro van Overschelde ook een oudercomité gevormd dat actief wil meewerken. We willen praktische en organisatorische zaken mee aanpakken en zo hun werking ondersteunen. Tijdens de bouw van het nieuwe chirolokaal kregen heeft het oudercomité de leiding veel geholpen.
Als oudercomité willen we tevens een brug slaan tussen ouders en leiding.

Deze mensen zitten momenteel in het oudercomité:

  • Chris Beyens - vader van Lien en Pieter (leiding)
  • Sabine Beyens - moeder van Febe (tito's) en Lennert (rakwi's)
  • Steven Gosseye en Liesbeth De Neve - vader en moeder van Midas (Rakwi's)
  • Johan De Rouck - vader van Bert (oud-leiding),  Joris en Chris (Leiding)
  • Johan De Smet - vader van Griet (Leiding)
  • Danny Van Overmeire - vader van Fréderique (leiding) en Julie (Keti's)
Inloggen doe je hier
Naam:
Wachtwoord:
Nog geen account?

Registreer Nu!

Kalender
Stemmen!

Naar welk evenement kijk je dit jaar uit?

  1. Christus Koning
  2. Barcode: 10 jarig bestaan!
  3. Olé Pistolé
  4. BBQ
Chiro nationaal iconDe Banier icon2minds icon