Aspi vs leiding

Sara op 22 januari 2016

Ploeg door de week, zondag een break. Aspi zijn, da’s pas leven. En een break hadden we wel nodig tussen alle examenstress door. Daarom maakte we met plezier ons schema even vrij voor echte ontspanning. Zo haalden we de slimste mens in ons boven, lachten we ons rijk en hadden we regelmatig nood aan eten. Véél eten!

Rond de kerstperiode maakten we Gent onveilig op de kerstmarkt. Tikkertje spelen met mensen die van niets weten, quizzen met familie X, onderhandelen met de man van de paardenmolen en alsof dat nog niet genoeg was, hebben Mélanie en Sara hun charmes bovengehaald en mochten ze een man helpen met het verkopen van allerlei dingen. Kortom, Aspi’s zijn echte durvers :D

Een aspirant heeft na zoveel jaar van lid zijn al heel wat ervaring. Omdat de leiding druk aan het blokken was namen zij het roer even in handen. Aspi’s geven leiding. Na veel hilariteit bij het voorbereiden van activiteit was het op zondag 10 januari zover. Voor de meeste de eerste ervaring in het leiding geven. Ward, Kylian en Lucas waren K3 voor een dag en dat vonden de Ribbels fantastisch! De speelclub werden vergezeld door Henri en leidster Charlotte. De rakwi genoten van een dagje met Wout en Sara en de Tito’s maakten Chiro Overschelde onveilig met Mélanie en Lennert.

Toen we bij de nabespreking vroegen hoe het was gegaan, of ze het leuk vonden hoorden we volmondig “JA!”

Wij hebben er alle zekerheid in dat de toekomst van Chiro Overschelde verzekerd is!

 

Terug naar verslag overzicht
Inloggen doe je hier
Naam:
Wachtwoord:
Nog geen account?

Registreer Nu!

Kalender
Stemmen!

Naar welk evenement kijk je dit jaar uit?

  1. Christus Koning
  2. Barcode: 10 jarig bestaan!
  3. Olé Pistolé
  4. BBQ
Chiro nationaal iconDe Banier icon2minds icon