Rakwi's!

Julie op 25 januari 2016

In het begin van het jaar stonden de rakwi’s met veel energie klaar om het nieuwe Chirojaar te starten!  Op startdag werd het al duidelijk dat de rakwi’s zeer actief zijn en altijd enthousiast meedoen! Ze hielden van appels met choco en konden goed een schilderij nabootsen. De zondag erna werden onze rakkers echte superhelden en hielpen ze alle drenkelingen van een zinkende boot te redden! De week erna was Leidster Julie ontvoerd maar de rakwi’s  werkten goed samen en konden snel alle raadsels oplossen waardoor ze hun leidster hebben gevonden! We reisden ook even af naar een klein kermisje waar ze allen zich op los konden amuseren!  
Halloween is ook één van hun favoriete feestjes . Spoken , monsters , heksen en pompoenen hielden de rakwi’s niet tegen en maakten er een leuk feestje van!  
6 december was het de dag dat de Sint nog vlug een bezoekje bracht aan onze Chiro voor hij weer vertrok naar Spanje. De rakwi’s besloten om hem in een praalwagen te laten komen die ze met z’n allen hadden versierd! De Sint vond het dan ook zeer mooi en bedankte de rakwi’s met een zakje snoep.  
De eerste zondag in het nieuwe jaar kregen de rakwi’s leiding van de aspiranten , een monopoly-spel. Ze moesten allen tegen mekaar opdrachtjes doen om zo geld te verdienen en daarna dan huizen en hotels te kopen . Ze toonden hun trots en wilden allen bewijzen wie de beste waren om een hele stad te bouwen!  
Proper naar huis gaan ? NEEN zeggen de rakwi’s . Ze gaan liever rollen in de modder dan braaf op een stoeltje te zitten ! 
Rakwi’s houden ervan om de boel op stelten te zetten en dat gaan ze de volgende zondagen zeker en vast tonen aan de andere groepen!

Bereid jullie al maar voor op zeer avontuurlijke uitdagingen!

Jullie leiding, 
Yoren , Charlotte en Julie 

Terug naar verslag overzicht
Inloggen doe je hier
Naam:
Wachtwoord:
Nog geen account?

Registreer Nu!

Kalender
Stemmen!

Naar welk evenement kijk je dit jaar uit?

  1. Christus Koning
  2. Barcode: 10 jarig bestaan!
  3. Olé Pistolé
  4. BBQ
Chiro nationaal iconDe Banier icon2minds icon