Speelclub

Silke op 30 januari 2016

Vanaf de eerste dag waren onze speelclubbers al massaal aanwezig en werd het ons al snel duidelijk: dit is een super toffe, actieve bende. Maar we gingen de uitdaging aan en stelden de kinderen direct op de proef. Ze veranderden in piraten en vonden met succes de schat, losten het raadsel van de ontvoerde leidster op en ze waren niet bang van een nacht in ‘Wakkerdam’ tussen de weerwolven.

Op Halloween lieten de kinderen zich niet bang maken tijdens het kijken naar een enge Halloweenfilm en het spelen van spelletjes in het donker. Ze bewezen ook dat een spannend spelletje vlaggenroof en een vermoeiende terugwandeling van de zandbergen geen probleem is voor hen. Gelukkig kennen we veel leuke Chiro liedjes om de moed erin te houden.

De speelclubbers komen nog maar net terug van een reis door de tijd, maar ze staan al weer met volle goesting klaar om samen met ons eens spannend cowboyweekend te beleven. Wij kijken er al vast naar uit!

Febe, Marjon en Silke

Terug naar verslag overzicht