Speelclub

• Feb 08

Kidcode 2020

Beste ouders

We organiseren nu al 13 jaar onze fuif Barcode, maar daar konden we nooit onze eigen kleine kindjes mee bereiken. Daarom hebben we ervoor gekozen om dit jaar ook Kidcode te organiseren, een kinderfuif voor ribbel t.e.m. rakwi.

We hebben de Wetterse lagere scholen ondertussen al van flyertjes voorzien, dus die zullen binnenkort in de boekentas van jullie sloeber te vinden zijn.

THEMA?
    Het thema is jungle. Dus wij willen graag wilde beestjes, Tarzans & Janes zien!

WIE?
    Alle 6 tot 12-jarige jungle-inwoners zijn welkom.

WANNEER?
    De dierenkooien openen op 8 februari 2020, van 16u tot 19u.

WAAR?
    Gemeentelijke Beestzaal Wetteren (Schooldreef 40)

INKOM?
    De inkom van de beestenboel is gratis, maar een zakcentje voor een drankje en/of snackje is zeker aangeraden.

VRAGEN?
    Stuur dan een mailtje naar leiding@chiro-overschelde.be of stuur een berichtje via de Facebook-pagina van Chiro Overschelde (https://www.facebook.com/chirooverschelde).

Beestige groetjes

De speelclubleiding

• Dec 08

kinderfuif

Beste ouders,

Volgende week zondag 8 december organiseren Chiro en KSA Wichelen een kinderfuif. Ook wij zullen met ribbel, speelclub en rakwi deelnemen.
    We spreken daarom af om 14u aan Margote 16b, 9260 Wichelen! Om 17u kunnen jullie de kinderen daar opnieuw ophalen.

Aangezien het thema ridders en prinsessen is, zou het tof zijn als de kinderen verkleed komen.

Wij hebben er alvast zin in, hopelijk jullie ook!

Groetjes en tot dan!
    De speelclubleiding

• Dec 01

De Sint komt langs

Liefste speelclub

Op zondag 2 december komt de Sint ons bezoeken met zijn 2 hoofdpieten.
    Wij schreven alvast onze brieven en zetten onze schoentjes klaar op de chiro.
    Komen jullie met ons mee ontdekken wat de Sint dit jaar voor ons in petto heeft?

Hopelijk tot zondag
    Groetjes de speelclub-leiding

• Nov 15

Filmavond

Het is deze week geen gewoon chiroweekend. We geven geen leiding op zondag 17 november maar wel op vrijdag 15 november. Het is namelijk filmavond!

Vrijdagavond zijn jullie allemaal welkom van 18:30 tot 21:00 om samen met ons naar een film te kijken.

Hopelijk tot dan
    Groetjes de speelclubleiding!

• Nov 10

Bosspel (Zandbergen)

Aanstaande zondag gaan we met de speelclubbers een bosspel gaan spelen.
    Hiervoor spreken we af op zondag 10 november op de parking van de Noteloze Notelaar om 14 uur.
    Om 17 uur kunnen jullie jullie kinderen terug ophalen op de chiro zoals gewoonlijk.

Hopelijk tot dan

Leiding